Al jaren ben ik een fanatieke hamsterliefhebber en heb tot nu toe zelf 4 verschillende rassen hamsters gehad; Russische dwerg, Campbelli dwerg, Syrische en Roborovski hamsters. In de zomer van 2021 ben ik een hamsteropvang begonnen. Dit doe ik alleen kleinschalig en biedt enkel ruimte voor max 2 opvanghamstertjes.

Tijdens de vakantie pas ik ook op op hamsters. Ook heb ik hiervoor maar beperkte ruimte, dus neem zo snel mogelijk contact met mij hierover op!Op dit moment zijn er geen hamsters in de opvang die een nieuw thuis zoeken en neem ik ook even geen nieuwe opvang hamsters aan.

Spoedgeval hamsters zijn nog wel welkom (dit omvat alleen gewonde/zieke hamsters die niet meer op hun huidige plek kunnen blijven/verzorgt worden) 
Dwerghamstertjes verhuizen enkel naar een nieuw thuis waar een verblijf is met de minimale afmeting van 80cm x 35cm.

Ook dienen ze een loopwiel van min 20cm doorsnee te hebben en mogelijkheid tot een dikke laag bodembedekking. 

Voor een Syrische hamster gelden de afmetingen 100cm x50cm en een loopwiel van minimaal 28cm doorsnee.

Geïnteresseerd in het adopteren van een hamstertjes of heb je een vraag? neem dan even contact op via het formulier hieronder. 

 

Wil je een hamstertje door mij laten opvangen, vermeld dan ook om wat voor hamster het gaat, geslacht, leeftijd en de reden van afstaan bij jouw aanvraag.

 

Ook bied ik de mogelijkheid om konijnen en knaagdieren die een nieuw thuis zoeken, maar niet bij mij wonen, hier aan te bieden op mijn pagina. Hiervoor heb ik wel een een foto en informatie over het desbetreffende dier nodig.

 


Neem ook eens een kijkje bij de links hieronder. Hier vindt je heel veel informatie over het houden van hamsters en hoe je het verblijf het beste kan inrichten.

https://hamsterscaping.info/benodigdheden/

https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/hamster/

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.