Wie ben ik? En waarom 'NaturePets' 

 

Mijn naam is Lucia Weerstand, 26 jaar, eigenaar van NaturePets. Spike (7 jaar) is mijn beste maatje, een kruising Duitse herder x labrador/bernersennen, de reden voor het ontstaan van NaturePets!

Voordat NaturePets bestond, maakte ik halsbanden en lijnen onder de naam DoggyKnots. Dit begon eerst alleen voor mijn eigen hond, maar daarna voor klanten dichtbij en ver weg.

Toen ik Spike een paar maanden had begon ik een baantje bij de dierenwinkel, waar pas echt mijn liefde voor dieren ontstond. Het jaar daarop ben ik de studie 'Bedrijfsleider Dierverzorging' gestart en heb in 2021 mijn diploma gehaald. 

Tijdens deze jaren is DoggyKnots veranderd in NaturePets en ben ik officieel ingeschreven als kleine onderneming, omdat ik mijn shop ben gaan uitbreiden met veel meer producten maar ook huisdier services. 

 

'NaturePets' staat stil bij hoe onze huisdieren in de natuur leven / leefden. Het is mijn streven om het juiste advies over het houden van huisdieren mee te geven aan toekomstige en huidige baasjes en daarbij ook het goede voorbeeld te laten zien!  Daarom ben ik ook een hamsteropvang begonnen in de zomer van 2021. 

 

Beetje bij beetje ben ik mijn webshop aan het uitbreiden en probeer ik me vooral te richten op natuurlijke snacks en verzorgingsproducten voor honden, katten, maar ook knaagdieren en unieke producten die je niet in je standaard dierenwinkel vindt.

Wil je een leuke foto van jouw huisdier? fotoshoots zijn ook 1 van de diensten die ik aanbied.

Daarnaast bied ik ook andere dier gerelateerde services. Hierover is meer te vinden op de website.

 

Een fysieke winkel is er dan nog niet, maar deze website wel!

Heb je vragen of advies nodig? deze geef ik graag!

Laat gerust een bericht achter in de mail of neem contact met mij

op via Social Media.

Een 2de dierenwinkel op Urk!?